Nyheter

Nu kan vi erbjuda er som vaccinerats i Sverige mot Covid-19 ett intyg för resa eller intyg för andra ändamål. Inget fysiskt möte krävs. Digitalt intyg på engelsk med passnummer och läkarsignatur, 599:-.

Vi kan äntligen erbjuda er Antigen test då vi inväntat tillräckligt hög tillförlitlighet för att vilja utföra dessa tester. Våra Antigen test är godkända för resa till UK, USA och EU. Läs mer under "Tjänster". Svar inom 30-60 minuter. Antigen test med reseintyg 699-899:-

PCR-TEST med intyg: 1699:-. På engelska med passnummer. Garanterat testresultat redan dagen efter, ca kl 18-23. Vår mottagning ligger i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Test utomhus, s.k. Drive-in. Ej drop-in.

Utfärdar snabbt reseintyg på engelska och svenska för dig som ska ut och resa och behöver intyg på redan tagna prover för Covid-19 (PCR) eller antikroppar. Pris from 399:-. Läs under "Tjänster".

Är du läkare eller vårdgivare och vill skicka remiss till Nina Nurse? Jag arbetar för att kunna ta emot remisser för familjer med behov av omvårdnad och sjukvård i hemmet. Tillsvidare rekommenderar jag familjer att själva ta kontakt med mig.