Min vision

Min vision är att hjälpa er familjer vars barn, mamma eller annan nära anhörig som har fötts eller drabbats av sjukdom där tillvaron plötsligt eller under längre tid börjat växa till något ni inte hanterar eller känner igen. Rädsla och sjukdom går gärna hand i hand och vägen framåt kan kännas både svår, skrämmande och ensam. Med min bakgrund som specialistsjuksköterska och barnrättsombud med 15 års erfarenhet från barnakutsjukvården och senaste åren inom ambulansen har jag bred erfarenhet av att möta och arbeta med svårt sjuka barn och familjer i kris. Jag kan erbjuda er individuella och flexibla lösningar som passar er, när ni behöver det. Inga krångliga ansökningsblanketter eller kötider där byråkratin riskerar att ni tappar modet. 

Jag gör det möjligt för dig och din familj att få komma hem tidigare från sjukhuset och jag kan hjälpa er att skapa struktur och fungera som ett stöd i den nya vardagen som ni ställts inför. Med erfarenhet vet jag att de kan dröja innan ni hittar "rätt" assistent som ni kan lita på och som fungerar med ert barn. Om ni beskriver era krav och behov om hur ni vill att ert liv ska se ut så arbetar jag fram de lösningar och alternativ som passar er familj bäst, just nu. 

Jag kan vara handen du behöver hålla för att orka ta nästa steg och få komma hem med ditt sjuka barn och börja leva som en familj igen, eller om det gäller din svårt sjuke make. Det finns inga färdiga facit men det finns lösningar och vägar som du kan behöva hjälp att se, för att tro på framtiden. Ni lever i ovisshet och kanske i en verklighet där dagarna består av förtvivlan, hopp och förtvivlan igen. Livet förändras och formas efter den sjukes situation och aktuella tillstånd. Med hjälp av Nina Nurse finns tid och möjlighet till stöd, vägledning, avlastning och vila. Kontakta mig så hittar vi din väg. Den finns där. 

Som sjuksköterska och människa älskar jag nya utmaningar och tar gärna emot förfrågningar för både korta och längre uppdrag inom den privata- och offentliga sektorn som specialistsjuksköterska  Välkomna att höra av er. Kundreferenser

Jag vill tacka Nina Bergvall på Nina Nurse AB för att snabbt och effektivt ordna med reseintyg till Österrike nu i Corona-tider. Vi försökte få hjälp genom sjukhus, vårdcentraler, privata vårdgivare, 1177 m.fl utan framgång innan jag fick tag i Nina. Våra provsvar på PCR testet kom från lab fredag kväll kl. 22 och då var de 2,5 dagar gamla - max längd för inresa i Österrike är 4 dagar. Hade inte stort hopp att kunna resa men tack vare Ninas hjälp fick vi intygen och kunde ge oss av under lördagen. Vi är så tacksamma och glada för att det löste sig och hela familjen kunde komma iväg på sin efterlängtade resa.

Till alla som behöver reseintyg rekommenderar jag Nina Nurse AB som har mycket snabb service och till ett förmånligt pris./till Österrike

Marcus Andersson, från Höör


Tack Nina för supersnabb service och proffsigt intyg, nu kan semestern börja!!/till Kroatien

Linda Gustafsson 

Tack så himla mycket för utmärkt och snabb service. Så snällt! /till Helsingfors

Tilda Christensson

Ni är helt fantastiska. Jag har passerat kontrollen med mina 2 neg intyg. Tack för det 💕💕💕 /till Ungern

Attila

Jag vill bara meddela att det gick utmärkt på flygplatsen, med avresa till Chicago, tack vare ert intyg./till Chicago

Jason Anderssen